Passegen per aquí

15 de setembre del 2009

El viatge

Tinc dues hores de viatge en tren fins a la Universitat. A més, si li sumem els 20 minuts que trigo en arribar a Mataró amb la moto (on agafo el tren) i els 15 minuts de l'estació a l'ESCAC.

Avui el viatge d'anada ha sigut molt més tranquil que no pas ahir. L'il·lusió continuava essent-hi, però l'emoció ja no ens feia venir ganes de cridar. Hem decidit acurtar els viatges i fer el transbord a Arc de Triomf en comptes de Plaça Catalunya. També hem descobert que els trens en direcció Manresa passen per Terrassa.

Un cop arribats a la que serà la nostra ciutat durant quatre anys hem seguit a un grup d'estudiants que portaven la mateixa motxilla que nosaltres, la que ens donaven el dia de la matrícula. Feia fred, i el trajecte ha estat silenciós.

No sé en què pensava l'Aleix, però jo no deixava de donar voltes a tot el que em passava pel cap: "Farem amics? Quant trigarem a trobar pis? Estaran bé les classes? I els profes? Ens avorrirem? Què deuen pensar els que tenim darrere, de nosaltres?"

No em desagrada viatjar, però 2 hores i mitja (comptant moto i trajecte a peu) són odiosament excessives per al meu gust. Els viatges són per les vacances. Vull mudar-me ja!

--------------

PD: Un petit homenatge a Patrick Swayze, que ens ha deixat avui, als 57 anys, vençut pel terrible càncer diagnosticat fa pocs anys. Descansi en pau.

http://www.youtube.com/watch?v=qVNTPJKuVQg

8 comentaris:

  1. Jo continuo... així que ara t'hem de dir Tati? Mira que m'agradava dir-te...

    T'anava a dir que t'hauries de comprar un cotxe o buscar un pis d'estudiants, però ja veig que hi estàs ficada i que en tens moltes ganes. Que tinguis sort i el trobis aviat, que dues hores i mitja de trajecte és inhumà! Perquè després s'ha de tornar, oi? Busca els panells de la facultat, segur que hi ha anuncis d'habitacions que es lloguen.

    ResponElimina
  2. Uooo!! Jo tinc un amic que estudia a l'ESCAC!! Ara ja fa segon per això! :) Així que tenim per aquí una futura directora de cine? Guionista? Qui sap!

    Segur que alguna coseta trobeu ;-)

    ResponElimina
  3. És imprescindible que facis amics com més aviat millor, pel tema dels apunts i aquestes coses. I per anar al bar.

    ResponElimina
  4. Hola!!!

    No coneixia massa el teu altre blog, però em vas parlar d'un canvi d'imatge i veig que aquest nou que tens és molt maco!! Amb una capçalera que ara mateix me la menjaria!! :-))

    Mentre no trobes pis, per què no t'acostumes a llegir al tren? A mi m'encanta fer-ho! És un dels llocs on més cómodament llegeixo (sembla absurd, perquè la gent parla, fan soroll... però m'hi sento bé) :-)

    Malgrat tot, sort i que trobis pis aviat!! :-))

    ResponElimina
  5. Ah!! no vull que se'm passi... que també em vull sumar al teu homenatge a Patrick Swayze, de tot cor.

    ResponElimina
  6. Has pensat en posar un anunci al taulell informatiu de la uni, tipus: busco companys per compartir cotxe, bla, bla, bla? Sort, i sort :)

    ResponElimina
  7. XeXu, pots dir-me Tati, Neo, o com tu vulguis, per descomptat! Realment d'on trec els números i tal és del taulell d'anuncis... Estem buscant amb una amiga, però es difícil, eh! Un petó!

    Laia, com es diu el teu amic? Quina especialitat vol fer? No crec que el conegui (encara no conec ni els de la meva classe, imagina't!) Espero poder entrar a Direcció, si no provarem sort a Guió, suposo... Un petó!

    a la meva Uni no hi ha bar, Ararat! Però hi ha molts molts bars al voltant, de manera que s'equilibra la cosa!

    Assumpta, la veritat és que son poques les vegades que estic sola al tren (vull dir que normalment m'acompanya un noi amb qui vaig a classe), però quan em toca, aprofito ben bé per llegir, la veritat és que llegir m'apassiona! Ara estic llegint un llibre de Tom Sharpe, una delícia d'humor anglès!

    Cris, de moment estic buscant entre els anuncis del taulell de la Uni, i trucant jo a la gent que ofereix habitacions, que la veritat es que hi ha molta varietat!

    ResponElimina
  8. Neo.. fa dies que passava pel bar i me'l trobava desert..només el Topo, allà tot sol.. :S
    i acabo d adonar-me que aquí hi havia tota una colla fent la festeta d inauguració.. sort que me'n he adonat! tard, com sempre, però..

    per gràcia hi ha pisos força assequibles per a dues persones... fes un cop d'ull per internet ;) o sinó per sants també :D

    petonet wapa m'alegro q segueixis escrivint

    ResponElimina

Vosaltres què en penseu, de tot això?